html website maker

BIZTONSÁGI
ADATLAPOKAT
KÉSZÍTÜNK

Ha számít az idő!

37 000
munkaóra

9 654
biztonsági adatlap

127
elégedett ügyfél

Mi a biztonsági adatlap?

Mit tartalmaz a biztonsági adatlap?

Hogyan olvassák a biztonsági adatlapot a tanácsadók, az orvosok, dolgozók?

Milyen védőkesztyűk kellenek a 8. szakaszba?

SZOLGÁLTATÁSUNK:
AMIT LEGJOBBAN TUDUNK

ÚJ ADATLAP KÉSZÍTÉSE

Az összetételek ismeretében elkészítjük a biztonsági adatlapokat magyar, angol, német, román nyelveken.
Az elkészített adatlapok megfelelnek a Magyarországon és az Európai Unióban jelenleg hatályos jogszabályoknak. Külön célországi igény szerint a megfelelő jogszabályi hivatkozásokkal, expozíciós határértékekkel kiegészítve.

IDEGEN NYELVŰ ADATLAP HONOSÍTÁSA

Bármilyen nyelvű adatlap alapján elkészítjük a honi változatot. Kivételes esetekben akár kínai, koreai vagy japán nyelvű adatlapokat is tudunk kezelni.
Az eredeti beszállítói információkat kiegészítjük mindazon szükséges elemekkel, amelyeket a honi szabályozás megkíván.
Eseti vagy szerződéses megrendeléseket is teljesítünk. 

MAGYAR ADATLAP LEKTORÁLÁSA

A már elkészített magyar nyelvű adatlapot átnézzük, hogy megfelel-e a hatályban lévő honi és uniós szabályozásnak.
Ellenőrizzük az osztályozást.
A hibákat tételesen felsorolva, igény estén a jogszabályi hivatkozásokkal együtt adjuk meg.

Biztonsági adatlapok

Az általunk készített biztonsági adatlapok mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően készülnek. Rendelkezésre álló vizsgálati adatok alapján, vagy bejövő biztonsági adatlap alapján is el tudjuk készíteni a honi és az európai jogszabályoknak megfelelő, tartalmában használható dokumentumokat. Igény szerint a már elkészített biztonsági adatlapjait szakmailag tudjuk véleményezni, lektorálni. Szükség esetén a vonatkozó jogszabályi hivatkozásokkal ki tudjuk egészíteni az egyes megjegyzéseket.

Az adatlapokat 2 munkanap alatt készítjük el!

Sürgős esetben akár 2 óra alatt is elkészítjük a biztonsági adatlapot!

Make your own website in a few clicks! Mobirise helps you cut down development time by providing you with a flexible website editor with a drag and drop interface. MobiRise Website Builder creates responsive, retina and mobile friendly websites in a few clicks. Mobirise is one of the easiest website development tools available today. It also gives you the freedom to develop as many websites as you like given the fact that it is a desktop app.

Címketervek

Általában kétféle címketervvel szolgáljuk partnereink munkáját:

 • Az első esetben grafikus végzi el az általunk megadott szöveg- és képelemek helyét, méretét a címkén. Természetesen a jogszabályi előírásokat elmondjuk a készítőnek, így biztosítjuk a helyes munkát.
 • A második esetben megkapjuk a rendelkezésre áll címkeméretet, és ennek és az előírásoknak megfelelően mi készítjük el a nyomatható, méretpontos címketervet.

Bejelentés

A veszélyes anyagokat, keverékeket be kell jelenteni az OKBI (ETTSZ) részére. Ez a bejelentés kizárólag elektronikus úton történhet az OSZIR rendszeren keresztűl.

Ennek abejelentésnek az ügyintézését vállajuk. Az általunk készített adatlapokat - külön kérésre - feltöltjük a megrendelő nevében az OSZIR rendsdszerébe és a letöltött visszaigazolásokat, a hattósági díjakra vonatkozó információval együtt átküldjük megrendelőinknek.

AKIK MÁR MEGGYŐZŐDTEK A MINŐSÉGRŐL:

RÓLUNK MONDTÁK

 • “Az Unimast EC veszélyes keverék biztonsági adatlapjának felülvizsgálata környezeti veszélyességi osztályozás vonatkozásában megtörtént. A felülvizsgálat alapján megállapítást nyert, hogy a keverék osztályozása környezeti veszélyesség szempontjából megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak.”

  E. TÜNDE
  Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztály
 • “First of all hands off to you guys for your effort and nice, super tool. Good work mobirise team. We are expecting the new version soon with advance functionality with full bootstrap design. Great effort and super UI experience with easy drag & drop with no time design bootstrap builder in present web design world.”

  SUFFIAN A.
  User

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Köszönjük, hogy kitöltötte! Hamarosan jelentkezünk.

A MEGRENDELÉS MENETE

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen árajánlatot a fentiek kitöltésével.

EGYEZTETÉS

Rövid időn belül felhívjuk telefonon.

ÁRAJÁNLAT

Elküldjük az árajánlatot e-mailben.

MEGRENDELÉS

Az e-mailre válaszolva megrendeli és mellékeli a szükséges információkat.

ADATLAP ÁTADÁSA

Két (2) munkanapon belül e-mailben megkapja az elkészült adatlapot.

FIZETÉS

A postán kapott számlát kifizeti banki átutalással.

SZÉKHELY
6721 SZEGED,
Osztrovszky u. 27. 3/10.
IRODÁNK
6724 SZEGED
Pulz u. 46b. 202.

KAPCSOLAT
Email: info@toxichem.hu
Tel.: +36 (30) 999 77 82
Tel.: +36 (70) 63 93 483
Fax: +36 (62) 64 1213

biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap; biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;biztonsági adatlapok; biztonsági adatlap;